skip to Main Content

Prezentare generala

M&A FRIGO CLIMA activează pe piaţa românească din anul 1998 si va ofera echipamente si servicii de calitate superioara in domeniul instalatiilor de climatizare pentru uz rezidential, industrial si auto.

Firma este, in acest moment, printre cele mai apreciate din acest sector economic, datorita profesionalismului de care da dovada, calitatii lucrarilor si echipamentelor, precum si promptitudinii cu care raspunde clientilor.
In toti anii de activitate firma a dezvoltat o oferta distincta pe piata furnizorilor de echipamente si servicii de climatizare, bazata pe calitate si pe o relatie personalizata cu clientii sai, consolidandu-si pozitia prin cresterea constanta a cifrei de afaceri.

Profesionalismul si seriozitatea personalului, calitatea si fiabilitatea echipamentelor oferite de M&A FRIGO CLIMA sunt garantate de numarul mare de clienti ai firmei (UniCredit Romania, FinansBank, Carrefour, Gima, Plazza Romania).

Autorizari

Din dorinta de a oferi un serviciu profesional de instalare aer conditionat, M&A Frigoclima a devenit distribuitor autorizat in comercializarea si montajul unor brand-uri importante de aparate de aer conditionat.

Autorizatia de distribuitor primita este parte a angajamentului M&A Frigoclima, atat fata de beneficiar cat si fata de producator, de a oferi, ca de fiecare data, aceleasi servicii calitative in montajul si executia fiecarui proiect.

Totodata, aceasta autorizare, dar si experienta acumulata pana in prezent, ne recomanda a fi un consilier pertinent pentru alegerea solutiei optime de climatizare pentru fiecare beneficiar in parte, in functie de necesitati.

Calitatea si garantia produselor

Produsele oferite de M&A FRIGO CLIMA indeplinesc trei obiective majore: simplitatea utilizarii, economia de energie si grija fata de mediul inconjurator.

Colaboram cu importatori directi ai celor mai cunoscute branduri – Daikin Airconditioning Central Europe, Fresh Air, Climalux, Aston Com, Aerolux, garantand astfel calitatea produselor furnizate: aparate de aer conditionat, echipamente de climatizare si ventilatie.

Echipa noastra ofera informatii, consultanta, precum si o bogata documentatie tehnica in vederea alegerii celei mai bune solutii!

Aflati parerile clientilor:

Echipa profesionala,competenta,rapida si punctuala!Recomand cu incredere !

O colaborare de exceptie, servicii fara cusur si meseriasi priceputi! Preturi corecte si accesibile, seriozitate si mult profesionalism. Am sa revin cu incredere pentru viitoare lucrari!

O echipa tanara, muncitoare si ambitioasa: lucrarile s-au desfasurat rapid, curat si fara probleme ulterioare, aspect care cred ca este cel mai important.

Parteneri:

M&A FrigoClima – All Rights Reserved. Designed and Developed by Seficho Copyright © 2018

Back To Top